Uithalen verwijderen van de extension

Info : 

Hairextensions verwijderen kan na ongeveer na 3/4 maanden, soms kunnen de hairextensions langer in het haar blijven. Vaak is het haar nog zo mooi en wil je de hairextensions niet verwijderen maar het is echt het beste voor je eigen haar om de hairextensions niet te lang in je eigen haar te laten zitten. De natuurlijke uitgevallen eigen haren blijven in het waxje zitten en kunnen gaan klitten met de andere haren. Je haar kan gaan vervilten. Dit is heel lastig te verwijderen en je haar zal breken om de vervilting te verwijderen.

Pro’s
Het is niet alleen belangrijk om de hairextensions op een juiste manier te plaatsen, ook het verwijderen moet met de zorg gebeuren. Het is raadzaam om de juiste verwijdervloeistof te gebruiken die past bij de hairextensions in jouw haar. Dit is belangrijk omdat ieder merk een andere samenstelling heeft van de bondings (keratine wax)

Dont’s
Gebruik geen stijltang om de hairextensions te verwijderen. Ik begrijp dat er klanten zijn die denken het gaat er met warmte in dus zal het er ook uitgaan met warmte. Als je dit doet komt de keratine wax door je hele haar. Dit zal moeten slijten, dit kan niet worden verwijderd! Gebruik geen nagellak remover. Je begrijp dat dit chemische goedje je haar onherstelbaar beschadigd. Eruit knippen kan maar dan zit je met korte plukken in je haar en dat wil je natuurlijk niet!